Dog Walking

Exercițiul și socializarea sunt esențiale pentru a îți menține câinele în formă și sănătos! Și cum de multe ori nu ai suficient timp pentru tot ce ți-ai propus să faci într-o zi, lasă-ne să îl scoatem noi la o plimbare prin cartier. Își va întinde picioarele, se va bucura de aer curat și își va rezolva „treburile”.

Tu câștigi timp și el câștigă noi prieteni.

Cum ne vom petrece timpul

Plimbare adaptată: unii căței au nevoie plimbare lungă dar lentă alții de una energică, iar cei vârstnici sau cu probleme de sănătate de puțin ajutor. Adaptăm plimbarea încât să fie exact ce are nevoie câinele tău.

Periere: la fiecare plimbare de 1h câinele tău va beneficia de o periere astfel încât să se întoarcă acasă ca nou.

Gustărele: dacă tu ești de acord, câinele tău va primi gustărelele preferate astfel încât plimbarea să fie o experiență pe care să o aștepte cu nerăbdare.

Exersare comenzi de bază: chiar dacă câinele tău a trecut prin școală la un moment dat, comenzile trebuie repetate din când în când astfel încât să te asiguri că nu sunt uitate. La fiecare plimbare exersăm noi comenzile uzuale cu el.

Apă proaspătă și hrană acasă: când ajungem acasă ne asigurăm că are apă curată și proaspătă și dacă este ora mesei îl servim cu mâncărica lui preferată.

Administrare medicamente: în cazul în care are nevoie de tratament administrat oral sau topic putem face noi asta. Singura condiție este cooperarea și din partea cățelului.

Curățare spații sau accidente în casă: cățeii, mai ales dacă sunt juniori, au energie multă și un control mai puțin exersat, astfel că se mai întâmplă și mici accidente. Noi ne asigurăm că atunci când te întorci acasă aproape că nu vei știi că s-a întâmplat.

Dus/ luat copil de la școală/grădiniță: Putem aranja astfel încât plimbarea cu cățelul să includă și dusul/luatul juniorului de la școală astfel încât tu să ai mai mult timp pentru tine dar să îi știi pe amândoi în siguranță.

Preţuri

30 minute

40 Ron

60 minute

60 Ron

Juniori/Vârstnici Special

15 min x 2 / zi

45 Ron

Opţional

Tarife speciale

+30% sărbători legale
+50% rezervări făcute cu mai puţin de 24h în avans

Zone acoperite

Program

Luni - Duminică
07:00 - 21:00