Echipa Urbanimal

Urbanimal este un business născut şi făcut din pasiune pentru animale. Ne place să auzim că părinţii de animăluţe nu se mai îngrijorează de „copiii lor blănoşi” atunci când sunt plecați, pentru că avem noi grijă de ei ca şi cum ar fi ai noştri.

Sperăm ca această pagină să îţi ofere oportunitatea de a cunoaște mai bine echipa noastră de profesioniști în îngrijirea animalelor de companie care vor avea grijă de ele atunci când tu nu poți fi acolo.

Specialista Urbanimal în smotoceala și pupături

Certificată în CPR și Prim Ajutor

Specializată în îngrijire veterinară

Specializată în îngrijire căței și animale exotice

Numele meu este Alexa și sunt încântată să te cunosc!

Dragostea mea profundă pentru animale a început pe când eram copil iar casa noastră pare goală dacă nu avem cel puțin 2 căței care să alerge și să o umple de viață!

Cei doi căței pe care îi am acum Diego și Shenzi sunt amândoi salvați din adăposturi publice și sunt prieteni buni cu peștii.

Am urmat cursurile Universității de Medicină Veterinară București și sunt încântată să îmi folosesc cunoștințele despre animale pentru a oferi o îngrijire excepțională pentru fiecare animal pe care îl întâlnesc. Pe lângă îngrijirea animalelor, îmi place să desenez, și în prezent urmez tot din pasiune cursurile Universității de Arhitectură unde învăț să construiesc grădini perfecte pentru oameni cu animăluțe.

Sunt încântată să te cunosc pe tine și pe animăluțele tale și aștept cu nerăbdare să mă împrietenesc cu ele. Îți promit că vom crea o legătură construită pe multă iubire.

Specialistul Urbanimal în plimbări energice (cu role sau cu bicicletă)

Certificat în CPR și Prim Ajutor

Specializat în îngrijire animăluțe cu probleme comportamentale

Peste 15 ani experiență în îngrijire animale exotice

Numele meu este Bogdan și sunt încântat să te cunosc!

Am crescut între Brașov și București și sportul face parte din viața mea zilnică. Am terminat Teologie și Relații publice și sunt sigur că asta mă ajută să vorbesc și să mă înțeleg bine cu aproape orice animăluț.

Am practicat datul cu rolele aproape de pro și în prezent fac escaladă iar la Urbanimal sunt alegerea perfectă pentru cățeii energici care au nevoie de un antrenament intensiv.

Împart casa cu copil blănos husky siberian pe nume Toby care deși nu mai este puiuț are energie cât pentru trei și după puțină odihnă o ia de la capăt, o țestoasă tacticoasă aproape de aceași vârstă cu mine și un acvariu plin de pești colorați.

Aștept cu nerăbdare să lucrez cu tine și cu membrii familiei tale cu patru lăbuţe!

Specialistul Urbanimal în organizare de plimbări

Certificată în CPR și Prim Ajutor

Specializată în îngrijire animăluțe cu probleme medicale

Peste 20 ani experiență în îngrijire căței și pisicuțe

Numele meu este Ștefania și sunt încântată să te cunosc!

Sunt bucureșteancă get-beget, crescută când la țară când la bloc și iubitoare de animale de când mă știu. Am avut tot timpul animale pe lângă mine și consider că omul care n-are un animal trăiește cu o lipsă teribilă de iubire. Iepuri, pui de găină și răţuşte, guguştiuci, pești, pisici și câini și-au găsit loc în casa noastră salvați de pe te miri unde.

Sunt fericita mamă a unei pisici albe Pikachu, a uneia negre Fredy și a unui câine bălțat pe nume Ion, toți salvați din stradă.

Am făcut o facultate extrem de plicticoasă de Managementul Afacerilor și ceva Relații și Comunicare însă mi-am dat seama că statul după un birou nu-i de mine. În timpul liber fac website-uri faine pentru oameni cool și duc mâncare pentru cățeii din adăpost.

Abia aștept să întâlnesc toate animăluțele tale minunate!