Pet Taxi

Indiferent dacă ai o pisică, un câine sau un alt animăluț, știi deja cât de complicat poate să fie să găsești pe cineva dispus să vă transporte fie că sunt situații de urgență, vizita periodică la salon sau la veterinar sau chiar un drum până la bunici.

Pentru că și noi avem animăluţe înțelegem perfect că fiecare situație este unică, iar serviciul nostru de transport este conceput pentru a oferi un nivel personalizat de îngrijire care ți se adresează ție și nevoilor specifice animăluţului tău de companie.

De ce să foloseşti Pet Taxi

O soluție simplă, rapidă și eficientă în caz de urgență

Nu te enervezi încercând să găseşti taxi-uri care să accepte animale

Nu îți faci obligații în familie sau pe la prieteni

Puteţi merge împreună cu copil, cu căţel, cu purcel în limita locurilor disponibile

Poţi chiar să îl laşi în grija noastră iar tu să te ocupi de altceva între timp

Cum funcţionează

1. Faci programare

2. Stabilim detaliile

3. Ajungem unde trebuie

Pentru programarea transportului este ideal să ne anunți cu 2 zile în avans. Dacă este o urgență vom încerca să găsim o mașină disponibilă și te vom ajuta.

Distanța de parcurs se calculează cu Google Maps și prețul se comunică telefonic în avans.

Nu percepem taxe suplimentare pentru cursă indiferent câte animaluţe sau oameni transportăm. Singurele cerinţe sunt să încăpem toţi şi să nu punem în pericol siguranţa șoferului.

Dacă ai o programare care durează maxim o jumătate de oră te așteptăm fără costuri suplimentare. Iar dacă ai nevoie de mai mult timp sau suport în caz de urgență încercăm să stăm cu tine.

În cazul în care dorești transport în afara Bucureștiului și avem disponibilitate te ajutăm cu plăcere. Prețul se stabilește punctual în funcție de distanță.

Preţuri

Curse în Bucureşti

5 Ron / Km

Taxi în aşteptare

50 Ron / Oră

Curse extraurbane

Preţ la cerere